Bine ai venit pe siteul meu!

Back to School

JACKET ZGENERATION BLUE CU EFECT MAGIC LA BLITZ

279.00RON
OUT OF STOCK

JACKET ZGENERATION RED CU EFECT MAGIC LA BLITZ

279.00RON

TRICOU POLO Z GENERATION BLUE

99.00RON

TRICOU POLO Z GENERATION RED

99.00RON
OUT OF STOCK

GHIOZDAN UNICORN NEON

179.00RON

IMPORTANT!
Avand in vedere numarul foarte mare de comenzi primite precum si fluxul mare de colete al firmelor de curierat din aceasta perioada, va informam ca pot aparea decalaje ale termenul de livrare, care poate ajunge la maxim 10 zile lucratoare. VA ASIGURAM CA TOATE COMENZILE plasate pana vineri 18.12.2020 (inclusiv), vor fi procesate si vor fi livrate pana pe 24.12.2020, astfel incat Mos Craciun sa ajunga la totii clientii nostri! Comenzile plasate dupa data de 18.12.2020 vor fi livrate dupa 26.12.2020.
 
ATENTIE!
Costul exact al transportului va fi calculat dupa ce  introduceti corect tara, judetul si localitatea.
Livrarea comenzilor se va face numai dupa ce se va confirma PLATA ONLINE, comenzile neachitate prin sistemul online de plata nu vor fi onorate / nu vor fi trimise catre dumneavoastra!
 
Comenzile nu se trimit cu plata RAMBURS!
 
Termenul de executie al comenzilor este de 4-6  zile lucratoare din momentul confirmarii platii online. In cazuri exceptionale pot aparea intarzieri in livrare datorita volumului mare de expeditii al firmei de curierat in anumite perioade ale anului.
Comenzile primite de vineri incepand cu ora 14:00 inclusiv pana duminica vor fi procesate si vor intra in lucru luni, moment din care se calculeaza termenul de livrare.

Pentru bratarile personalizate va rugam sa completati numele dorit in campul disponibil pentru mesaje de la Finalizarea Comenzii.
 
Procedura de retur / schimb produse
In momentul in care puneti in cosul virtual produsele pe care vi le doriti va rugam sa selectati cu mare grija marimile care va sunt necesare!
In cazul in care aveti nelamuriri legate de marimile produselor, va rugam sa consultati in prima etapa TABELUL DE MARIMI sau ne puteti contacta prin mail la adresa comenzi@iulianaberegoi.ro .
ATENTIE! Din momentul finalizarii comenzii, orice schimb de marimi se va face exclusiv pe cheltuiala de transport a cumparatorului.
Daca totusi constatati ca marimea comandata nu este una care sa va multumeasca, produsul poate fi schimbat cu o alta marime, respecatnd urmatorii pasi:
  1. Ne semnalati situatia printr-un mail la adresa comenzi@iulianaberegoi.ro precizand NUMELE si numarul comenzii, precum si noua marimea pe care o doriti.
  2. Departamentul nostru de realtii cu clientii va Analiza stocurile disponibile in momentul solicitarii dumneavoastra si va va comunica cand va fi posibil schimbul.
  3. Daca marimea dorita este confirmata pe stoc, veti primi detalii despre modul de expeditie al produselor cu marimea gresita care trebuie sa ajunga la noi, pe adresa:MIXTON MUSIC - Iasi, str. Anastasie Panu nr 48 S2 Iasi .
  4. Din momentul in care receptionam de la dumneavoastra (prin curier) produsul cu marimea comandata gresita, vom verifica daca produsul corespunde starii initiale in care a fost livrat, si se va dispune o noua livrare.
  5. Costul transportului pentru produsul returnat catre noi si produsul cu marimea noua solicitata va fi suportat de catre cumparator.
Programul shopului este 09-17. In acest interval se proceseaza comenzile si se raspunde la emailuri .
Pentru orice informatie va rugam sa ne contactati pe mail: comenzi@iulianaberegoi.ro (informatii comanda, marimi disponibile, etc)